+31 (0) 23 205 2012info@salinto.nl
Bacalhau-Informatie

Hoe moet je bacalhau bereiden?

Hoe moet je bacalhau bereiden? Voordat je de bacalhau kunt gebruiken in een gerecht zul je deze eerst 36 uur moeten ontzouten. Dit doe je door de bacalhau in een bak met ruim water te leggen en om de 3 á 4 uur ververs je deze met schoon water. Veel Portugezen gebruiken bij de laatste week periode ook melk.

Bacalhau kun je gekoeld in de koelkast bewaren. Als je de bacalhau wilt invriezen, dien je deze wel eerst te ontzouten anders wordt de structuur van de vis pulverig. Het zout gaat namelijk een weg naar buiten zoeken.

Er zijn in Portugal wel 365 manieren om bacalhau te bereiden. Kijk op bacalhau recepten voor de lekkerste recepten van Salinto.

Wij hopen hierbij een duidelijk antwoord gegeven te hebben op de vraag: Hoe moet je bacalhau bereiden? Wil je meer weten? Vraag het ons gerust!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply