+31 (0) 23 205 2012info@salinto.nl

Bacalhau Haarlem

Bent u op zoek naar Bacalhau Haarlem ? Salinto bezorgt de bacalhau bij u in Haarlem en omstreken! Bacalhau is een zeer populaire vis, die niet alleen in Nederland maar ook in andere Europese landen veel gegeten wordt. Hij komt grotendeels voor langs de kust van Groenland en Noord Amerika, tot aan de westkust van Portugal. In dit Zuid Europese land wordt hij vaak gezouten gegeten.

De bacalhau is afkomstig van de Noorse zee en van de hoogste kwaliteit. De vis wordt rechtstreeks vanuit het viswerkingsbedrijf verpakt in Salinto verpakking, heeft een Europees keurmerk en voldoet aan alle wettelijke eisen omtrent hygiëne. Omdat de kabeljauw gezouten en gedroogd is kan deze met de post verstuurd worden. Na ontvangst kunt u de bacalhau meer dan een jaar in de koelkast bewaren. Op elke verpakking staat uiteraard een ten minste houdbaar tot datum.

Kopen bacalhau Haarlem

Bacalhau Haarlem is soms lastig te vinden omdat het vaak niet duidelijk is welke winkel het verkoopt. Bij Salinto kunt u daarom gemakkelijk en snel bestellen waardoor u bacalhau thuisbezorgd krijgt. Salinto’s bacalhau wordt onderverdeeld in twee delen. Zo kunt u kiezen uit het middenstuk van de bacalhau waar veel vlees aan zit, of de vinnen van de bacalhau. Deze vinnen zijn heerlijk te gebruiken om bijvoorbeeld Caldo Verde of Pastéis de Bacalhau te maken.

Dus bent u op zoek naar bacalhau Haarlem ? Dan bent u bij Salinto altijd aan het goede adres. Salinto bezorgt bacalhau in Haarlem en omstreken en bespaart u de zoektocht en moeite. Daarnaast werken we bij Salinto met leuke win- en kortingsacties. Houd hiervoor zeker de Facebookpagina in de gaten om kans te kunnen maken!