Bacalhau koop je bij bacalhau.nl

Op zoek naar heerlijke bacalhau van hoge kwaliteit? Dan bestel je bij bacalhau.nl!

Bacalhau kopen

In onze webwinkel kun je eenvoudig gedroogde en gezouten kabeljauw bestellen. De kabeljauw is duurzaam gevangen in de Noorse zee. Na de vangst wordt deze zo snel mogelijk met de hand geproduceerd tot overheerlijke gezouten en gedroogde kabeljauw. Alleen de beste en meest verse kabeljauw worden geselecteerd om vervolgens te zouten en te drogen volgens traditionele methoden.


Hygiëne is een belangrijk onderdeel van ons productie- en bewaarproces. De kabeljauw wordt niet in open bakken bewaard. Hiermee voorkomen wij dat de vis aan stof of schadelijke buitenlucht wordt blootgesteld. De kabeljauw wordt verpakt in onze eigen Salinto verpakking en wordt gekoeld bewaard. Onze merk verpakking is voorzien van een sticker met alle wettelijke informatie, houdbaarheidsdatum en een Europees keurmerk.

De kabeljauw is gezouten en gedroogd is en daarom met de post worden verstuurd. Na ontvangst kunt u de bacalhau tot een jaar in de koelkast bewaren. Op elke verpakking staat een houdbaarheidsdatum.

Onderscheid in Bacalhau Body en Wings

Bacalhau Body is het midden gedeelte van de vis en deze stukken zijn de dikkere gedeelten van de vis. Deze stukken zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld ovengerechten.

Bacalhau Wings zijn het dunnere gedeelte van de kabeljauw. Deze stukken zijn geschikt voor bijvoorbeeld het maken van pasteitjes of een lekkere soep.

Bij de Bacalhau Snippers hoef je niet meer te plukken. Je weekt de gesnipperde bacalhau een dag van te voren en de volgende dag maak eenvoudig de lekkerste bacalhau gerechten!

Bacalhau Tails -
Dit is de staart van de bacalhau. Iets lastiger schoon te maken, maar de kwaliteit is zoals u gewend bent natuurlijk wel erg goed. Bacalhau tails zijn met name geschikt om soep van te maken.