+31 (0) 23 205 2012info@salinto.nl

Bacalhau winkel

bacalhau

Salinto is uw bacalhau winkel. Naast bacalhau verkoopt Salinto allerlei Portugese producten in de webshop. Zo kunt u wijn of port bestellen, maar ook aardewerk of andere non-food producten. Het assortiment van Salinto is breed en daarom profileert Salinto zich niet alleen als bacalhau winkel.

Gezouten kabeljauw is in Nederland onder de naam bakkeljauw, bacalhau, bacalao, morue of gewoon zoutevis te koop. De vis moet 12 tot 24 uur weken voordat het verwerkt en bereid kan worden. Dikke stukken kabeljauw hebben 24 uur weektijd nodig, dunnere stukken hebben 12 uur nodig om te weken. Een bacalhau winkel zie je niet veel in Nederland, daarom heeft Salinto een online bacalhau winkel opgericht. Bestellen gaat gemakkelijk en snel bij Salinto, wanneer u voor 15.00 uur besteld wordt uw bestelling, indien voorradig, dezelfde dag nog verzonden.

Salinto’s bacalhau winkel

Er zijn niet veel bacalhau winkels in Nederland. Echter moet u precies weten waar de bacalhau verkocht wordt. Daarna is het de vraag, kunt u bacalhau kopen voor een goede prijs en zijn het goede stukken? Bij Salinto hebben we de bacalhau verdeeld in twee stukken. Hierdoor heeft u altijd de beste kwaliteit van Salinto’s bacalhau winkel. U kunt bij Salinto kiezen uit het middenstuk van de bacalhau waar veel vlees aan zit, of de vinnen van de bacalhau. Deze vinnen zijn heerlijk te gebruiken om bijvoorbeeld Caldo Verde of Pastéis de Bacalhau te maken.