+31 (0) 23 205 2012info@salinto.nl

Bacalhau kopen

bacalhau

Wilt u ook bacalhau kopen? Bij Salinto bent u aan het goede adres. Salinto’s bacalhau is afkomstig uit de Noorse zee en van de hoogste kwaliteit. De bacalhau wordt rechtstreeks vanuit het visverwerkingsbedrijf verpakt in een speciale Salinto verpakking. Salinto’s bacalhau voldoet aan alle wettelijke eisen omtrent hygiëne en heeft een Europees keurmerk. Doordat de bacalhau gedroogd en gezouten is, kan deze met de post worden verstuurd. Na ontvangst kunt u de bacalhau tot een jaar in de koelkast bewaren. Op elke verpakking staat een houdbaarheidsdatum.

Gezouten kabeljauw is in Nederland onder de naam bakkeljauw, bacalhau, bacalao, morue of gewoon zoutevis te koop. De vis moet 12 tot 24 uur weken voordat het verwerkt en bereid kan worden. Dikke stukken kabeljauw hebben 24 uur weektijd nodig, dunnere stukken hebben 12 uur nodig om te weken. Bacalhau kopen in Nederland gaat gemakkelijk en snel bij Salinto. Wanneer u voor 15.00 uur besteld wordt uw bestelling, indien voorradig, dezelfde dag nog verzonden.

Mogelijkheden bij bacalhau kopen

De bacalhau bevat verschillende stukken welke gebruikt kunnen worden om een gerecht te bereiden. Het meest populair is het binnenstuk van de bacalhau, hier zit het meeste vlees aan. Daarnaast kunt u ook de buitenstukken van de bacalhau kopen bij Salinto. U kunt bacalhau kopen in verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen uit 500 gram, 1.000 gram, 1.500 gram of meer.

Recepten met bacalhau

Portugezen zijn zo gek op bacalhau dat er zelfs een kookboek bestaat met duizend recepten om de gezouten kabeljauw te bereiden. De twee meest gegeten recepten zijn Bacalhau á Brás en Pasteis de Bacalhau. Om ervoor te zorgen dat u alle ingrediënten in huis heeft, kunt u bacalhau kopen via de webshop van Salinto.